Onzekerheden overwinnen

Juiste strategie

Groep 5 doorliep hij met 2 vingers in zijn neus, in groep 6 liep hij vast. De hoeveelheid stof en de moeilijkheidsgraad nam toe. Hij had geen idee HOE hij moest leren, laat staan HOE hij iets moest veranderen.

Na het aanleren van de juiste strategieën weer genoeg zelfvertrouwen om door te zetten.

Na deze training weer een happy kind!

Bijles

Leren zit in elk kind, alleen gebruiken ze soms nog niet de juiste tools. Het heeft vaak niet te maken met intelligentie, maar met strategieën.
Deze strategieën wil ik samen met het kind gaan ontdekken. 

Werkwijze

Intakegesprek
Dit gesprek is met de ouders/verzorgers. In dit gesprek schetsen de ouders/verzorgers een beeld van het kind en bespreken we hoe de begeleiding eruit zal zien. 

Sessies
De sessies duren 60 minuten per keer en deze zijn alleen voor het kind.
De sessies worden individueel gegeven. Hierdoor kan er betere begeleiding gegeven worden, rekening houdende met de specifieke leerdoelen van het kind.

Materiaal
Tijdens de sessies maken de kinderen gebruik van bijbehorend lesmateriaal.

Evaluatiegesprek
Het evaluatiegesprek vindt met de ouders/verzorgers plaats. In dit gesprek zullen we bespreken hoe het de afgelopen periode is gegaan en wat het kind eventueel nog aan begeleiding nodig heeft.

               

Wat vinden anderen van Hester

Onze zoon komt bij Hester voor bijles. Op een speelse en ongedwongen manier oefenen zij samen de dingen die moeilijk zijn. Zij maken samen enorme sprongen! Daarnaast helpt ze hem weer trots op zichzelf te kunnen zijn. Na de zomervakantie komt hij dan ook weer terug bij Hester om ook in het nieuwe schooljaar weer samen aan de slag te gaan.